Telefoon: 076 508 80 00

Telefoon: 076 508 80 00

Onze werkwijze


Onze werkwijze: stap voor stap de aankoop van uw nieuwe trap


Stap 1: wensen en mogelijkheden

Wat zijn uw wensen, maar misschien nog belangrijker; wat is er mogelijk? Niet elk type trap past zondermeer in een (bestaand) trapgat, maar met relatief kleine aanpassingen is er vaak wel veel mogelijk. Het is daarom van belang om tijdig na te denken over uw wensen en de mogelijkheden, zodat u niet voor een enorme teleurstelling komt te staan bij het uitzoeken van een trap! Wij kunnen u hierin perfect adviseren. 

Onzewerkwijze WensenMogelijkheden small

Stap 2: inspiratie en advies

Laat u inspireren in onze unieke showroom. Wij hebben hier een diversiteit aan houten- en  stalen trappen voor u opgesteld. Ook vindt u bij ons vele voorbeelden van balusters, leuningen, hout- en staalsoorten en hun afwerkmogelijkheden. Als u advies wenst over het technisch ontwerp kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Voor ons is het dan echter wel belangrijk dat wij over de bouwtekeningen van uw woning kunnen beschikken. Neemt u ze daarom mee als u onze showroom bezoekt! 

Onzewerkwijze InspiratieAdvies small

Stap 3: offerte

Geheel vrijblijvend krijgt u vervolgens een gedetailleerde offerte, met alle opties helder op een rij. Dit vergemakkelijkt uw keuze en voorkomt verrassingen achteraf. Helder en simpel! 

Onzewerkwijze InmetenOfferte small

Stap 4: inmeten

Als u akkoord heeft gegeven op onze offerte ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging.Vervolgens komen wij de trapruimte inmeten in uw woning, zodat de correcte maten bij ons  bekend zijn. Hiervoor maken wij een afspraak met u of het bouwbedrijf.  

Onzewerkwijze ProductiePlaatsen small

Stap 5: productie en plaatsen

Op basis van de gemeten maatvoering maken wij een definitief ontwerp en nemen we de trap in productie. Vervolgens stellen we samen met u of het bouwbedrijf een leverdatum vast, zodat deze aansluit op eventuele andere werkzaamheden in uw woning. Op de afgesproken dag plaatsen onze ervaren trapstellers uw trap.Adres

Bedrijfsinformatie

  • KvK: 20055005 (Breda)
  • BTW: NL0090.63.833.B01

Openingstijden

Showroom
 
  • Kantoor
  • Ma t/m Vr: 08:00 t/m 17:00
  • (gesloten tussen 12:30-13:00)