Kom eens traplopen

in onze showroom
met ruim 35 trappen
(alleen op afspraak)
openingstijden

white-stripe

leeg

Onze showroom is alleen op afspraak geopend voor bezoekers. | 26, 27 en 28 mei zijn wij gesloten.

Maatvoering nieuw bouwbesluit trappen en trapgaten 

Architectuur is de eerste fase van nieuwbouw en renovatie. Het is daarom voor Trappenfabriek Vermeulen van groot belang om al in deze fase een rol te spelen.

Op deze pagina vindt u architect-specifieke informatie betreffende onze producten welke voldoen aan de door Trappenfabriek Vermeulen geldende eisen.

DOWNLOADS NIEUW BOUWBESLUIT TRAPPEN (2003/2012)
Indien u op één van de onderstaande types klikt, kunt u kiezen uit de volgende bestandsformaten: DXF, DWG (2D), DWG (3D) of Revit. Bij de verschillende trapsoorten staan ook de juiste trapgaten vermeld, tevens heeft u de keus uit een linkse of rechtse trap.
 

Klik hier voor de download van de rechte steektrap | Trappenfabriek Vermeulen - Etten-Leur, Roosendaal, Breda Klik hier voor de download van de bovenkwarttrap | Trappenfabriek Vermeulen - Etten-Leur, Roosendaal, Breda Klik hier voor de download van de onderkwarttrap | Trappenfabriek Vermeulen - Etten-Leur, Roosendaal, Breda

Klik hier voor de download van de middenkwarttrap | Trappenfabriek Vermeulen - Etten-Leur, Roosendaal, Breda

Klik hier voor de download van de tweekwarttrap | Trappenfabriek Vermeulen - Etten-Leur, Roosendaal, Breda

Klik hier voor de download van de spiltrap | Trappenfabriek Vermeulen - Etten-Leur, Roosendaal, Breda


Indien u geinteresseerd bent in advies over trappen, trapgatmaten (afwijkend van bovenstaande trappen) en verdere technische details. Neem dan contact op met onze tekenkamer. 


Tekenaars houten trappen:

Rick de Ligt tel.nr. (076) 50 88 013 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wim Snepvangers tel.nr. (076) 50 88 027 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Tekenaars stalen trappen:

Thomas Sep tel.nr. (076) 50 88 024 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Edwin Konings tel.nr. (076) 50 88 023 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.klik hier door de virtuele tour door de showroom | Trappenfabriek Vermeulen - Etten-Leur, Roosendaal, Breda
klik hier als u contact wilt opnemen | Trappenfabriek Vermeulen - Etten-Leur, Roosendaal, Breda
klik hier als u de digitale brochure wilt zien, groots in houten en stalen trappen | Trappenfabriek Vermeulen - Etten-Leur, Roosendaal, Breda.