Kom eens traplopen

in onze showroom
met ruim 35 trappen
(alleen op afspraak)
openingstijden

white-stripe

leeg

Onze showroom is alleen op afspraak geopend voor bezoekers. | 26, 27 en 28 mei zijn wij gesloten.

Bouwbesluit

Veiligheid, kwaliteit en bruikbaarheid van de trap zijn voor ons de belangrijkste aspecten bij het ontwerpen van een trap. De Nederlandse bouwregelgeving heeft dit onderkend en deze aspecten vertaald naar het Bouwbesluit en de norm NEN3509. Wij confirmeren ons aan deze regelgeving. Zo wordt zeker gesteld dat onze trappen voldoen aan alle geldende normen en eisen.

In de PDF 'NenVer Trappen Woningbouw' vindt u trappen en trapgatmaten volgens nieuw bouwbesluit in PDF vorm. Onder de button 'Traptekeningen en maten' in het navigatiemenu vindt u de bestanden van trappen en trapgatmaten als DXF, DWG (2D), DWG (3D) of Revit bestand.

Indien u geinteresseerd bent in advies over trappen, trapgatmaten en verdere technische details neem dan contact op met onze tekenkamer.

 

klik hier voor het woningbesluit 2012 | Trappenfabriek Vermeulen - Etten-Leur, Roosendaal, Breda  nenver-trappen-woningbouw-trappenfabriek-vermeulen 
 
  NenVer Trappen
  Woningbouw
  Bouwbesluit 2012 
  NenVer Trappen
  Woningbouw
  Bouwbesluit 2003 

 
klik hier door de virtuele tour door de showroom | Trappenfabriek Vermeulen - Etten-Leur, Roosendaal, Breda
klik hier als u contact wilt opnemen | Trappenfabriek Vermeulen - Etten-Leur, Roosendaal, Breda
klik hier als u de digitale brochure wilt zien, groots in houten en stalen trappen | Trappenfabriek Vermeulen - Etten-Leur, Roosendaal, Breda.